Het is tijd, meer dan ooit tevoren. De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan bezielde vrouwen die hun plek innemen, hun leiderschap pakken. Intuïtief, natuurlijk, authentiek en ongecensureerd. 

Ben jij HR-manager en verantwoordelijk voor het vrouwenquotum in jouw bedrijf? Zie jij ook dat vrouwen wel willen, maar zich makkelijker dan mannen tegen laten houden door “kan ik dit wel?”. Wil jij de vrouwen in jouw bedrijf in hun kracht zetten? Ze laten inzien dat ze met hun vrouwelijke en intuïtieve leiderschap -op een andere manier- maar net zoveel impact kunnen maken als mannen? Wil jij ze helpen om vol voor zichzelf te gaan? Wil jij ze helpen om zich eerlijk uit te spreken? Wil jij ze helpen om hun vrouwelijk leiderschap in te zetten?

Neem dan contact op voor mijn incompany training:

AUTHENTIEK & INTUITIEF LEIDERSCHAP 

– op holistische wijze –

Merk jij dat vrouwen in jouw organisatie worstelen met de privé-werk balans?

Merk jij dat vrouwen terughoudend zijn in het accepteren van een leidinggevende functie?

Wil je ze helpen zelfverzekerder te worden, zodat ze echt gaan staan voor wie ze zijn?

Wil jij dat ze stoppen met braaf doen wat er van ze verwacht wordt en zo voorkomen dat ze overwerkt of erger in een burn-out raken?

Laten we verbinden en plan hier een call to connect. Zo kun je me alle vragen stellen over deze training.

PROGRAMMA

Programma

Al mijn programma’s bestaan uit een afwisseling van theorie, praktische oefeningen en opstellingen. Er is altijd sprake van een holistische insteek. Authentiek en intuïtief leiderschap is leiderschap vanuit daadkracht (yang) én leiderschap vanuit zachtheid (yin). De vrouwelijke ziel is sterk verbonden met de natuurwetten en de informatie uit het grote veld, als vrouwen daarmee verbinding leren maken, wordt leiden vanuit hun authenticiteit steeds gemakkelijker.  

Hoe authentieker het leiderschap van de vrouwen in jouw organisatie, hoe effectiever. Zowel voor hun privé- als voor hun werk situatie.

Het RESULTAAT voor vrouwen na deze INCOMPANY TRAINING

Ze hebben inzicht in de werking van hun analytische en hun intuïtieve brein

Ze hebben inzicht in hun blokkades, wat er tussen hen en hun verlangens in staat

Ze leren hoe ze contact kunnen maken met hun innerlijke stem, hun eigen wijsheid

Ze zijn een stap dichter bij zichzelf 

Ze zijn een intuïtieve ervaring rijker

Ze zijn geïnspireerd hun thema’s aan te pakken en zich persoonlijk te ontwikkelen

Heb je vragen over deze training? Plan hier je call, zodat ik je er alles over kan vertellen!

Reviews:

Ik heb een grote interesse in persoonlijke ontwikkeling en al langer de wens voor een opstelling. Deze workshop heeft me veel inzichten en veel theorie en kennis gebracht. Hierdoor heb ik een nog grotere interesse naar dit onderwerp en een nog groter verlangen voor een familie opstelling. De begeleiding is heel fijn, rustig en vertrouwd.
Andrea van Gastel​
Talent manager​
Dankzij deze workshop kreeg ik inzicht in mijn belemmeringen. Er is voldoende theorie om e.e.a. te duiden en genoeg oefening om het in de praktijk te brengen. Peggy begeleidt heel fijn, aandachtig en liefdevol! Superfijn dat er nog een online toegift bijzit, waardoor je er voor jezelf nog een keer door heen kan.

Jeninka Pelleboer​
Solution architect​
Ik vind het mooi dat je op deze manier je onbewuste gevoelens zichtbaar en tastbaar kan maken met opstellingen.Anoniem​
Niet bekend
It was quite heavy and a lot, but things fell into place, I enjoyed it! Peggy is very professional and attentive.Kitty Nemeth​
Platform owner​
Chat openen
In het Maanlicht
Waarmee kan ik je helpen?