MASTERCLASS

- authentiek en intuïtief leiderschap -​

– OP HOLISTISCHE WIJZE – 

Het is tijd, meer dan ooit tevoren. Jouw passie doet ertoe, jouw werk doet ertoe, jij doet ertoe. De wereld heeft meer dan ooit behoefte aan bezielde vrouwen die hun plek innemen. Intuïtief, natuurlijk, authentiek en ongecensureerd. 

"ALS JE DOET WAT NIET JE PASSIE IS,
HEB JE NIETS TE VERLIEZEN"

A. Gringhuis

Werk je hard, doe je wat er van je verwacht wordt en durf je je net niet volledig uit te spreken? Vraag jij je wel eens af: ‘is dit het nou?’ Denk je wel eens: “ik zou wel willen, maar kan ik dat wel”? Voel je je onrustig, omdat je weet dat er veel meer in je zit? Je vriendinnen hebben het over ‘je hart volgen’ en ‘go with the flow’ en jij denkt, hoe dan?

Triggeren bovenstaande zinnen jou? Doe dan mee met mijn intensieve 2 daagse masterclass:

AUTHENTIEK & INTUÏTIEF LEIDERSCHAP 

– op holistische wijze –

Wil jij weer een stap dichter bij jezelf komen?
Ben je klaar met die kritische stem in je hoofd?
Wil je ervaren wat er tussen jou en je verlangen instaat?
Voel jij een enorme honger om in contact te komen met jouw vergeten weten, met jouw innerlijke stem?

Diep van binnen weet je dat het anders kan en zou je graag je intuïtie en je zachtheid in willen zetten, alleen lijkt het net alsof je het ‘hoe’ vergeten bent. Laten we verbinden en plan hier een call to connect.

Reviews:

Na de coaching sessies voelde ik me opgelucht, letterlijk een stuk lichter en is er weer rust in ons gezin. Ik ging open deze ervaring in, maar deze sessies hebben mij de ogen doen openen. Ik zou haar zeker aanbevelen en wil vooral zeggen duizendmaal dank en wij zien elkaar zeker nog!
Yvoline van Kuijk
Ik merk verandering bij mezelf, zeer zeker! Ik merk dat de rust in mij is teruggekeerd. Ik merk ook dat mijn omgeving anders op mij reageert. Wat een rust! Jouw analyses zijn spot-on. Ik vond de sessies fijn, de omgeving, de rust, jou. De juiste elementen voor het juiste resultaat! Geweldig!
S. de Jong
Ik merkte meteen na de eerste sessie al verandering in de sfeer in huis. Peggy is heel geduldig en pakt de kern er makkelijk, prettig in contact en straalt rust uit. Het voelde als een warm bad. Daardoor voelde ik me erg op mijn gemak. De gezellige sfeer in huis is één groot kado.
Irene

VOOR WIE​

Voor vrouwen met een nieuwsgierige houding, die open staan voor nieuwe onderwerpen en gek zijn op persoonlijke ont-wikkeling

Voor vrouwen die termen als energie, frequentie en flow net zo belangrijk vinden als met beide benen op de grond staan

Voor vrouwen die geleerd hebben hun mannetje te staan en (te) hard werken

Voor vrouwen die bereid zijn om onder alle omstandigheden volledig eerlijk te zijn, hun schaamte voorbij te gaan, zich kwetsbaar op te stellen en hun schaduwkanten aan te kijken

Ben jij bereid?

Druk dan hierboven op de knop en plan jouw Call to Connect

RESULTAAT na deze 2-dgse MASTERCLASS

Je bent weer een stap dichter bij jezelf

Je hebt inzicht in je blokkades

Je leert hoe je contact kan maken met je innerlijke stem, je eigen wijsheid

Je snapt de werking van angst, schaamte en schuldgevoel en weet hoe je deze voor je kunt laten werken

Je hebt inzicht in je analytische en je intuïtieve brein

Je voelt de dragende kracht van gelijkgestemde vrouwen

Praktische informatie:

Het programma bestaat uit een 2-daagse inclusief avondprogramma en een online 1 op 1 call een week na de 2-daagse. Er is altijd sprake van een holistische insteek.

Daarnaast bestaan al mijn programma’s uit een afwisseling van theorie, praktische oefeningen en opstellingen. Holistisch leiderschap is leiderschap vanuit daadkracht (yang) én leiderschap vanuit zachtheid (yin). Jouw vrouwelijke ziel is sterk verbonden met de natuurwetten en de informatie uit het grote veld, als je daarmee verbinding leert maken, wordt leiden vanuit jouw authenticiteit steeds gemakkelijker.  

Leiderschap volgens jouw eigen wijsheid, jouw authentieke zelf. Hoe authentieker je leiderschap, hoe effectiever. Zowel voor jou als voor de organisatie waar je werkt.

Wanneer

18 en 19 april 2024

Waar

Ontwikkel- & opleidingscentrum Bovendonk, Hofstraat 8, 4741AK Hoeven

Overige datums 2024:

12 & 13 september 2024


Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn? Twijfel dan niet! Gevoel is je beste kompas. Plan hier jouw call om met mij te verbinden. Een perfect moment voor ons beiden om te bepalen of er een match is. 

Chat openen
In het Maanlicht
Waarmee kan ik je helpen?