Alles wat ik zag, resoneerde in mijn hele lijf.
Ik begreep er niets van, maar aan alles voelde ik: “dit klopt en dit is wat ik ook te doen heb”.

LET'S MEET!

Ik ben Peggy van Ommeren-Mulder, trainer, coach en therapeut. Gespecialiseerd in holistisch vrouwelijk leiderschap. Van oorsprong ben ik ingenieur, dus ik combineer graag het wetenschappelijke met het intuïtieve.

Mijn persoonlijke weg is kopje onder, er vol induiken en alles aankijken. Ik hou ervan om me te blijven ont-wikkelen en zo tot de ware kern te komen en mijn eigen wijsheid te ontdekken. Ik hou ervan om verbanden te leggen en om me steeds weer te verbinden met de ander. Mijn missie is jou te begeleiden in de zoektocht naar jouw eigen wijsheid. Iedereen heeft zijn of haar eigen autonomie, dankzij of ondanks zijn systeem van herkomst. Inclusief alle goede en slechte of alle lichte en donkere kanten. Dat kan niet zonder elkaar bestaan, want uiteindelijk is alles direct of indirect verbonden met elkaar.

Mijn missie is om vrouwen weer in contact te brengen met hun eigen authenticiteit en intuïtie

Ik begeleid vrouwen in hun zoektocht naar hun eigen authenticiteit. In mijn coaching praktijk zie ik waar vrouwen vaak vastlopen zowel in hun privéleven als in hun carrière. Ze durven zich niet volledig uit te spreken, vinden zichzelf niet goed genoeg, doen wat er van ze verwacht wordt, voelen hun grens niet goed aan en laten angst, schaamte en schuld hun keuzes beïnvloeden.  

Van oorsprong ben ik ingenieur en heb ik bij diverse organisaties gewerkt als senior projectmanager (o.a. Heineken). Ik ben analytisch en intuïtief en combineer altijd de bovenstroom met de onderstroom. Ik combineer altijd het intuïtieve met het wetenschappelijke en werk holistisch met de vakgebieden: lichaam, geest en ziel.

Mijn missie is om vrouwen weer in contact te brengen met hun eigen authenticiteit, zodat ze de volgende stap in hun carrière durven maken. Ik leer vrouwen contact te maken met hun intuïtieve leiderschap, zodat ze zich vrij voelen en zo de top van hun kunnen bereiken.

Wil jij dit ook? Kijk dan bij mijn 1 op 1 coachingstrajecten. En plan hieronder meteen je call to connect om kennis te maken!

 

 


"Everybody wants happiness, nobody wants pain
but you cannot have a rainbow without a little rain"

Mijn verhaal

 Vanwege ziekte ontdekte ik dat er meer was dan alleen keihard werken en braaf doen wat er van me verwacht werd. Na verschillende opleidingen: natuurvoeding, medische basiskennis, orthomoleculaire therapie, mindfulness, kruidengeneeskunde en taoïsme startte ik in 2014 mijn eigen bedrijf in training, coaching en therapie.

Daarnaast kon ik mijn baan als sr projectmanager nog niet loslaten, ik vond het te leuk om samen te werken en dan voornamelijk met mannen in de it- of technische projecten. Intuïtief voelde ik tijdens mijn projecten aan waar de issues zaten. Zo kon ik met behulp van simpelweg interesse voor de mens achter de collega én vele bakjes koffie, de issues tackelen voordat het problemen werden. Ik wisselde van nature continu tussen mijn sensitiviteit en mijn daadkracht. Waardoor er flow in de verschillende projecten bleef en de organisatie-doelstellingen behaald werden. Mijn projecten waren succesvol, omdat mijn teams succesvol waren en die waren succesvol omdat ik oog had voor de mens achter de change, voor de mens achter het systeem en voor de mens in de processen. Meevoelend én duidelijk.

Tijdens mijn laatste project ging de implementatie van het IT- systeem bij de ene afdeling -met alle up en downs die bij een project horen- relaxed en bij een andere afdeling -op z’n zachtst gezegd- stroef. Dat is interessant. Ik werkte met dezelfde methodiek, hetzelfde projectteam, dezelfde stuurgroep, wat was hier aan de hand?

Geïnspireerd door een familieopstelling die ik “toevallig” voor mezelf had gedaan, dacht ik “hmmm, die onderstroom zou in dit project ook weleens kunnen spelen…”. Nieuwsgierig geworden naar dat wat dit voor mijn projectteam kon betekenen, stapte ik in de opleiding ‘systemisch coachen’. Vanaf het eerste moment dat ik mijn opleider bezig zag, greep dit werk me bij de keel, alles wat ik zag resoneerde in mijn hele lijf, ik begreep er geen bal van, maar aan alles voelde ik: “dit klopt en dit is wat ik ook te doen heb”.

Vrij snel daarna heb ik de keuze gemaakt om mijn projectmanagement-carriere stop te zetten en me vol in m’n eigen bedrijf te storten. Sommige deuren gaan nou eenmaal niet open als je anderen niet dicht doet.

Sindsdien heb ik al vele vrouwen mogen begeleiden om weer in contact te komen met hun intuïtieve en authentieke leiderschap. En daarom heb ik specifiek voor vrouwen in een leidinggevende functie het find your feminity traject ontwikkeld. Zodat jij leert hoe je op een intuïtieve manier je team aan kan sturen en feilloos aanvoelt hoe je de onderstroom voor je kan laten werken.

Geïnspireerd door mijn verhaal? Plan hier je call to connect om te verbinden.

Luister je graag naar podcasts en ben je benieuwd hoe mijn carrière is verlopen? Luister dan deze podcast waarin ik geïnterviewd word door Tanja Mundt van de Verandermotivator (aflevering #2).

Als je mij echt kent dan weet je dat:

Het me echt niet uitmaakt wat het probleem is, de oplossing altijd start met 92% pure biologische chocola van Vivani en een kop verse kruidenthee.

Ik een e-reader heb aangeschaft, omdat mijn boekenkast uitpuilt en ik dit niet meer verantwoord vind voor het milieu.

Ik zangeres ben geweest van de Hermes House Band en nu met veel plezier gewoon lekker thuis een liedje zing.

Ik Rotterdam nog steeds de mooiste Rotstad vind, maar in het Brabantse land mijn roots én hart liggen.

Ik uren in mijn (kruiden)tuintje kan rondstruinen totdat ik er net geen pijn van in mijn rug krijg en lavendel m’n lievelingskruid is.

Je me wakker mag maken voor sushi, sauna (exclusief de koude douche) of voor een optreden.

Ik een alleen geboren tweeling ben en mijn broer en zus een tweeling zijn.

Ik zielsveel van mijn man Erik en van onze 3 heerlijke eigen-wijze dochters hou. En ik hoef ze -in tegenstelling tot vroeger- niet meer liefdevol achter het behang te plakken.

Ik veel van klussen en verbouwen hou, maar na 10 jaar toch echt heel blij ben dat onze boerderij in het Brabantse Heerle (bijna) klaar is.

 

Plan een gratis sessie!​

Heb je het gevoel dat je bij mij moet zijn? Twijfel dan niet! Gevoel is je beste kompas.

Ben je op zoek naar helderheid, inzicht of ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling? Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik begrijp dat het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het aanpakken van uitdagingen soms overweldigend kan zijn. Daarom bied ik jou de kans om een gratis sessie te ervaren. Tijdens dit gesprek zullen we samen je situatie verkennen en je doelen bespreken. Op deze manier kun je mij alvast wat vragen stellen.

Een perfect moment voor ons beiden om te bepalen of er een match is. Plan hieronder een gratis ‘call to connect’ en ik geef je telefonisch een half uur van mijn tijd.


"Er zijn geen foute keuzes,
zolang het je eigen keuzes zijn"

ALLES DAT IN HET DONKER STAAT, WORDT ZICHTBAAR IN HET LICHT

Wanneer iets in het donker staat en als last ervaren wordt, maak je het zichtbaar door er licht op te laten schijnen. En dan ineens dan valt het kwartje, het inzicht verschijnt en de last verdwijnt.

In het maanlicht wordt al dat wat in het donker staat -het onzichtbare- zichtbaar gemaakt. De maan heeft iets magisch en tijdens een opstelling gebeurt er ook iets magisch. Het onzichtbare wordt zichtbaar, inzichten verschijnen en lasten verdwijnen. En zonder licht is er geen groei, vandaar IN HET MAANLICHT.

Volg mij op Instagram:

Chat openen
In het Maanlicht
Waarmee kan ik je helpen?